In het assortiment van de reisaanbieder Effeweg.nl vind je deze 4-daagse Busreis Europa Park. Per comfortabele touringcar begin je aan de reis naar Europa Park. Op dag 2 en 3 kun je een bezoek brengen aan dit populaire Duitse pretpark. Je verblijft bij deze pretpark busreis in een comfortabel hotel in de omgeving van Europa Park (het mooie Duitse Zwarte Woud).

Direct boeken – Prijzen

Programma

In de vroege ochtend brengen bussen je van de verschillende opstap plaatsen in Nederland naar het centrale verzamelpunt. Vanaf daar kan de busreis naar Europa Park beginnen. Wanneer de reis zonder problemen verloopt arriveer je aan het eind van de middag bij het hotel. Rust deze avond lekker uit, zodat je de volgende dag fris aan je eerste dag Europa Park kunt beginnen. Bij deze 4-daagse Busreis Europa Park van Effeweg.nl breng je ook op dag 3 een bezoek aan het grote Duitse pretpark. Er zijn ongetwijfeld nog attracties of shows waar je op dag 2 niet aan toegekomen bent. Profiteer van het gemak waarmee de touringcar je op beide dagen van het hotel naar Europa Park en weer terug vervoert. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de openingstijden van het pretpark. Na het ontbijt op dag 4 begint de bus weer aan de terugreis naar Nederland. Hier kun je nog deelnemen aan het optionele afscheidsdiner. Verschillende bussen brengen je vanaf het centrale verzamelpunt weer terug naar je opstap plaats.

Opstapplaatsen

Bij Effeweg.nl kun je voor deze 4-daagse Busreis Europa Park kiezen uit veel verschillende opstap plaatsen in Nederland. Enkele voorbeelden zijn Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Lelystad, Eindhoven, Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle, Enschede, Dordrecht en Arnhem. Hoe laat je precies vertrekt en weer aankomt is uiteraard afhankelijk van de ligging van de opstap plaats van je keuze.

Busreis Europa Park - Wodan achtbaan

Hotel – verblijf

Bij de Busreis Europa Park 4 dagen van Effeweg.nl overnacht je in een hotel in de plaats Elzach-Oberprechtal. Dit comfortabele driesterren hotel met een traditioneel Duitse uitstraling ligt aan de rand van het mooie Zwarte Woud. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten zoals een bar, restaurant en WiFi. De hotelkamers zijn netjes ingericht en beschikken over een eigen badkamer.

Busreis Europa Park - Fjord Rafting

Verzorging

Tijdens de 4-daagse Busreis Europa Park verblijf je in het hotel in de omgeving van Europa Park op basis van logies en ontbijt. Elke ochtend kun je gebruik maken van het uitgebreide en verse ontbijtbuffet om zo je dag goed te beginnen.

Busreis Europa Park - Arthur

Busreis Europa Park inclusief

  • Inclusief vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning en toilet van Nederland naar Europa Park.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen toegang tot pretpark Europa Park.
  • Inclusief vervoer van het hotel naar Europa Park en weer terug.
  • Inclusief drie overnachtingen in een comfortabel hotel in de omgeving van Europa Park.
  • Inclusief drie keer ontbijtbuffet.