De Nederlandse reisaanbieder Kras heeft ook een 4-daagse Busreis Europa Park in haar aanbod zitten. Bij deze busreis Europa Park verblijf je in de stad Straatsburg, vlakbij de Frans-Duitse grens. Je kunt ervoor kiezen om twee dagen naar Europa Park te gaan of in plaats daarvan op de tweede dag een bezoek brengen aan Straatsburg (entreekaart voor de tweede dag Europa Park niet bij de prijs inbegrepen).

Direct boeken – Prijzen

Programma

Bij deze Kras Busreis Europa Park 4 dagen word je in de vroege ochtend met de bus bij de opstap plaats van je keuze opgehaald en naar het centrale verzamelpunt van Kras in Asten gebracht. Hier staat koffie en thee (inclusief) klaar en vertrekt vervolgens de bus naar Europa Park. Geen zin om vroeg op te staan? In dat geval biedt Kras de mogelijkheid om zeer voordelig in een hotel vlakbij het centrale verzamelpunt te overnachten. Naar verwachting komt de Kras bus op dag 1 aan het einde van de middag aan in Straatsburg. Vanuit het hotel kun je op eigen gelegenheid nog de stad gaan verkennen of in het hotel even bijkomen van de reis. De volgende dag brengt de bus je naar Europa Park voor een dag vol plezier bij alle attracties, shows en entertainment in dit grote pretpark. Als je na een dag nog niet uitgekeken bent kun je op dag 3 nogmaals een bezoek brengen aan Europa Park (let op: entreekaart voor de tweede dag dient nog los bijgeboekt te worden). Je kunt er echter ook voor kiezen de dag te besteden in het centrum van Straatsburg. Breng hier een bezoek aan de vele mooie gebouwen en bezienswaardigheden of ga lekker winkelen. Op dag 4 begint de bus na het ontbijtbuffet weer aan de terugreis naar Nederland. Via het centrale verzamelpunt word je weer terug gebracht naar je gekozen opstap plaats.

Opstapplaatsen

Bij de 4-daagse Busreis Europa Park van Kras heb je de keuze uit meer dan 50 opstap plaatsen in Nederland, bijvoorbeeld Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Breda, Doetinchem, Ede, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo en Maastricht. Voor een overzicht van alle opstap plaatsen kijk je op de website van Kras. Je exacte vertrek- en aankomsttijden zijn uiteraard afhankelijk van de opstap plaats van je keuze.

Busreis Europa Park - Blu Fire achtbaan

Hotel – verblijf

Bij de 4-daagse Busreis Europa Park van Kras heb je drie overnachtingen in een hotel in Straatsburg, vlakbij de Frans-Duitse grens. Het driesterren hotel ligt aan de rand van de stad, maar direct tegenover het station waardoor je ook op eigen gelegenheid van en naar het centrum van Straatsburg kunt reizen. Het hotel beschikt over een eigen bar, restaurant en terras. De hotelkamers zijn ruim en modern ingericht met een eigen badkamer en airconditioning.

Busreis Europa Park - Wildwaterbaan

Verzorging

Je verblijf in het hotel in Straatsburg is bij de Kras Busreis Europa Park 4 dagen op basis van logies en ontbijt. Elke ochtend staat er een uitgebreid en vers ontbijtbuffet voor je klaar. Zo begin je je dag in pretpark Europa Park in ieder geval met goed gevulde maag.

Busreis Europa Park - Carrousel

Busreis Europa Park inclusief

  • Inclusief vervoer per moderne touringcar met onder andere airconditioning, toilet, DVD speler, koffie apparaat en koelkast van Nederland naar Europa Park.
  • Inclusief entreekaart voor een dag toegang tot pretpark Europa Park. Een entreekaart voor een tweede dag Europa Park is optioneel los bij te boeken.
  • Inclusief vervoer van het hotel naar Europa Park en het centrum van Straatsburg en weer terug.
  • Inclusief drie overnachtingen in een driesterren hotel in Straatsburg.
  • Inclusief drie keer ontbijtbuffet.