Reisaanbieder Oad heeft verschillende 3-daagse busreizen naar Disneyland Parijs in haar assortiment waarbij entreekaarten voor onbeperkte toegang tot beide pretparken van Disneyland Parijs inclusief zijn. Als je bij Oad een 3-daagse Busreis Disneyland Parijs boekt heb je de keuze uit een aantal hotels van verschillende luxe niveaus en prijzen. Alle hotels bij de Oad Busreis Disneyland Parijs 3 dagen zijn officiële Disneyland Parijs Partner Hotels die op het terrein van het Disneyland Resort liggen. Er rijden gratis shuttle bussen tussen deze hotels en de pretparken waar je als gast gebruik van kunt maken.

Direct boeken – Prijzen

Programma

In de ochtend van de eerste dag van je busreis naar Disneyland Parijs met Oad vertrek je vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland naar Disneyland Parijs. Op bepaalde data rijdt Oad met de speciale Oad Kidsbus naar Disneyland Parijs. In deze luxe en uniek gedecoreerde bussen komen de kinderen niets tekort qua entertainment en vermaak. Elke zitplaats beschikt namelijk over een eigen multimedia systeem waarmee je muziek kunt luisteren en diverse (Disney) films kunt bekijken. Ook beschikt deze bus over WiFi. Je komt in de loop van de middag aan bij je hotel bij Disneyland Parijs. Met de gratis Disneyland Parijs shuttle bus kun je deze middag al richting de pretparken of uitgaansgebied Disney Village voor een eerste kennismaking. Ook op de volgende dagen van je reis heb je onbeperkt toegang tot zowel het Disneyland park als het Walt Disney Studios park. Op dag 3 brengt de Oad bus je weer terug naar Nederland.

Opstapplaatsen

Bij de 3-daagse Oad Busreis Disneyland Parijs heb je keuze uit maar liefst twaalf opstap plaatsen in Nederland. Onderstaande vertrek- en aankomsttijden zijn indicatief. Op bepaalde data rijdt Oad met de speciale Oad Kidsbus naar Disneyland Parijs.
• Amsterdam (vertrek 04.45 uur, terugkomst 23.20 uur)
• Apeldoorn (vertrek 04.45 uur, terugkomst 23.20 uur)
• Arnhem (vertrek 05.10 uur, terugkomst 22.55 uur)
• Breda (vertrek 06.50 uur, terugkomst 21.15 uur)
• Dordrecht (vertrek 06.35 uur, terugkomst 21.35 uur)
• Eindhoven (vertrek 05.45 uur, terugkomst 22.00 uur)
• Goor (vertrek 04.05 uur, terugkomst 00.00 uur)
• Lage Zwaluwe (vertrek 06.50 uur, terugkomst 21.20 uur)
• Rotterdam (vertrek 06.10 uur, terugkomst 22.00 uur)
• Tilburg (vertrek 06.20 uur, terugkomst 21.30 uur)
• Utrecht (vertrek 05.20 uur, terugkomst 22.45 uur)
• Zwolle (vertrek 04.05 uur, terugkomst 00.00 uur)

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen - Disneyland en Parijs

Hotel – Verblijf

Bij de Oad Busreis Disneyland Parijs 3 dagen heb je de keuze uit verschillende hotels in diverse prijs klassen en luxe niveaus (twee tot en met vier sterren). Enkele voorbeelden zijn het Explorers Hotel, Hotel Magic Circus, het Radisson Blu Hotel, Hotel Kyriad en het Dream Castle Hotel. De hotels die Oad voor de 3-daagse busreis naar Disneyland Parijs gebruikt zijn allemaal erkende Disneyland Parijs Partner Hotels. Dat betekent dat ze op het terrein van het Disneyland Resort liggen en dat je als hotelgast gebruik kunt maken van de gratis shuttle bussen die af en aan rijden tussen de hotels en de Disneyland pretparken. Op deze manier kun je zelf bepalen hoe laat je ’s ochtends naar het pretpark vertrekt en hoe laat je ’s avonds weer terugkeert naar je hotel. De faciliteiten zijn per hotel verschillend: de meeste hotels hebben een restaurant (tevens ontbijtruimte), bar en Disney boetiek. In de luxere hotels vind je soms ook een zwembad of andere faciliteiten zoals een spa of gethematiseerde familiekamers.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen - Space Mountain

Verzorging

Tijdens deze 3-daagse Busreis Disneyland Parijs van Oad verblijf je in alle Disneyland Parijs Partner Hotels op basis van logies en ontbijt. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat elke ochtend op je te wachten zodat je met goed gevulde maag je dag in het pretpark kunt beginnen.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen inclusief

  • Inclusief vervoer per luxe touringcar met airconditioning en toilet. Op sommige vertrekdata rijdt Oad met de speciale Kidsbus.
  • Inclusief onbeperkt entree tijdens je verblijf voor beide Disneyland pretparken (Disneyland park en Walt Disney Studios park).
  • Inclusief twee overnachtingen in een Disneyland Parijs Partner Hotel naar keuze.
  • Inclusief twee keer ontbijtbuffet.