Met de 3-daagse Busreis Movie Park Germany van Effeweg.nl ga je een zorgeloze korte vakantie bij dit pretpark tegemoet. Alles is tot in de puntjes geregeld. Entreekaarten voor maar liefst twee dagen Movie Park Germany zijn bij de prijs inbegrepen. Bovendien kun je op de derde dag nog een bezoek brengen aan dierentuin Zoom Erlebniswelt in Gelsenkirchen of gaan winkelen in CentrO, het grote overdekte winkelcentrum in Oberhausen.

Direct boeken – Prijzen

Programma

Nadat je bent opgehaald bij de opstap plaats van je keuze zal de Effeweg.nl bus vanuit het centrale verzamelpunt op dag 1 vertrekken richting Movie Park Germany. Het is slechts enkele uren rijden, waardoor je deze hele dag (vanaf eind van de ochtend) nog kunt benutten in het pretpark. ’s Avonds brengt de bus je naar het hotel in het nabijgelegen Essen. Op de tweede dag van de Effeweg.nl Busreis Movie Park Germany krijg je opnieuw de kans te gaan genieten van de vele attracties en shows in het pretpark. Vervoer vanuit het hotel naar het pretpark en ’s avonds weer terug is opnieuw geregeld en ook je entreekaart voor de tweede dag is bij de prijs inbegrepen. Op dag 3, tevens de laatste dag van deze busreis naar Movie Park Germany, kun je kiezen of je een bezoek wilt brengen aan de mooie dierentuin Zoom Erlebniswelt in Gelsenkirchen (entreekaart dient los aangeschaft te worden) of aan het grote overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen. In beide gevallen word je voor de deur door de bus afgezet en weer opgehaald. In de loop van de middag rijdt de bus terug naar Nederland waar je nog optioneel kunt deelnemen aan een afscheidsdiner.

Opstapplaatsen

Bij de 3-daagse Busreis Movie Park Germany van Effeweg.nl zijn (afhankelijk van je vertrekdatum) veel verschillende opstap plaatsen mogelijk. Enkele voorbeelden zijn Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Lelystad, Eindhoven, Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle, Enschede, Dordrecht en Arnhem. Je precieze vertrek- en aankomsttijd hangt af van de ligging van de opstap plaats van je keuze.

Busreis Movie Park Germany - Gezin achtbaan

Hotel – verblijf

Tijdens de Effeweg.nl Busreis Movie Park Germany verblijf je twee nachten in een prima tweesterrenhotel in Essen. Het hotel heeft een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Essen (op loopafstand) en het station. Het hotel beschikt over een lobby en een gezellige bar waar 24 uur per dag snacks en drankjes te verkrijgen zijn. De moderne hotelkamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer.

Busreis Movie Park Germany - Achtbaan

Verzorging

Je verblijft bij de 3-daagse Effeweg.nl Busreis Movie Park Germany in het hotel in Essen op basis van logies en ontbijt. Het royale ontbijtbuffet staat ’s ochtends al vroeg op je te wachten, zodat je je dag in Movie Park Germany met goed gevulde maag kunt beginnen.

Busreis Movie Park Germany - Pier

Busreis Movie Park Germany inclusief

  • Inclusief vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning en toilet van Nederland naar Movie Park Germany.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen toegang tot pretpark Movie Park Germany.
  • Inclusief vervoer van het hotel naar Movie Park Germany en weer terug.
  • Inclusief vervoer naar dierentuin Zoom Erlebniswelt (entreekaart niet bij de prijs inbegrepen) of winkelcentrum CentrO.
  • Inclusief twee overnachtingen in een prima tweesterrenhotel in het centrum van Essen.
  • Inclusief twee keer ontbijtbuffet.