Deze 4-daagse Busreis Parijs en Disneyland Parijs van Effeweg.nl biedt je echt het beste van twee werelden. Niet alleen heb je twee dagen de tijd om beide pretparken van het Disneyland Parijs resort te bezoeken, maar ook is er voldoende tijd om de echte hoogtepunten qua bezienswaardigheden van de stad Parijs te bekijken zoals Montmartre en de Eiffel toren. Bij de Effeweg.nl Busreis Disneyland Parijs 4 dagen verblijf je in een hotel in de omgeving van Parijs.

Direct boeken – Prijzen

Programma

Op de eerste dag van de 4-daagse Busreis Parijs en Disneyland Parijs van Effeweg.nl vertrekt de comfortabele touringcar in de vroege ochtend vanuit verschillende opstap plaatsen in Nederland. Aan het eind van de middag kom je aan in Parijs, waar allereerst een bezoek wordt gebracht aan de sfeervolle en bekende wijk Montmartre. Je hebt hier voldoende tijd om de mooie basiliek Sacre-Coeur en het gezellige plein Place du Tertre te bekijken. Hierna brengt de bus je naar je hotel nabij het centrum van Parijs. Op dag 2 en 3 vertrekt de Effeweg bus na het ontbijt (rond 9.30 uur) naar Disneyland Parijs. Bij deze 4-daagse Effeweg.nl Busreis Disneyland Parijs zijn entreekaarten voor twee dagen bij de prijs inbegrepen. Je kunt dus een bezoek brengen aan zowel het traditionele Disneyland park als aan het Walt Disney Studios park. Ook ‘hoppen’ tussen de twee parken is mogelijk. Aan het einde van de dag (afhankelijk van de sluitingstijd van de pretparken en de tijd van de parades) brengt de bus je weer terug naar je hotel. Ga je ’s ochtends liever eerder of later richting het pretpark of wil je ’s avonds liever nog wat langer in uitgaansgebied Disney Village blijven hangen voor een hapje of een drankje? Dan is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid de metro (RER) terug te nemen. Er is een RER station bij Disneyland Parijs en op loopafstand van het hotel waar je verblijft. Op de laatste dag van deze 4-daagse Effeweg.nl Busreis Parijs en Disneyland Parijs breng je ’s ochtends nog een bezoek aan de beroemde Eiffel toren, waarna de bus weer aan de terugreis naar Nederland begint. Onderweg heb je de mogelijkheid wat te eten en aan het eind van de dag word je weer afgezet bij de opstap plaats van je keuze.

Opstapplaatsen

Voor de 4-daagse Busreis Parijs en Disneyland Parijs maakt Effeweg.nl gebruik van veel verschillende opstap plaatsen in alle provincies van Nederland, waaronder Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Enschede, Gorinchem, Groningen, Hengelo, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tiel, Utrecht en Zwolle. Er is dus altijd wel een opstap plaats bij jou in de buurt. Voor een overzicht van alle opstap plaatsen kijk je op de website van Effeweg.nl.

Busreis Disneyland Parijs 4 dagen - Space Mountain

Hotel – Verblijf

Tijdens de Effeweg.nl Busreis Parijs en Disneyland Parijs van vier dagen verblijf je altijd in een prima hotel (minimaal twee sterren) in de omgeving van het centrum van Parijs. Het exacte hotel waar je verblijft is afhankelijk van je gekozen vertrekdatum. Enkele voorbeelden van hotels in Parijs waar Effeweg.nl gebruik van maakt zijn Hotel Campanile Torcy en Hotel Kyriad Torcy. Je hotel is altijd handig gelegen nabij een metrostation (RER) zodat je ook op eigen gelegenheid naar Disneyland Parijs kunt reizen en dus niet afhankelijk bent van de vertrektijden van de bus. De kamers in de gebruikte hotels beschikken allemaal over airconditioning en een eigen badkamer.

Busreis Disneyland Parijs en Parijs 4 dagen - Eiffeltoren

Verzorging

Je verblijf in het hotel nabij Parijs is tijdens deze 4-daagse busreis inclusief ontbijt. Elke ochtend van je verblijf staat er een vers en uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om je dag in pretpark Disneyland of de stad Parijs zeker niet met een lege maag te beginnen!

Busreis Disneyland Parijs 4 dagen inclusief

  • Inclusief vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning en toilet.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen onbeperkt toegang tot beide Disneyland pretparken (het Disneyland park of Walt Disney Studios park).
  • Inclusief drie overnachtingen in een keurig hotel nabij het centrum van Parijs.
  • Inclusief drie keer ontbijtbuffet.

 

Effeweg.nl
Effeweg.nl

Een busreis naar Disneyland Parijs boeken op Effeweg.nl!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een busreis Disneyland Parijs boeken op Pretpark Reizen!