Met de 2-daagse Busreis Movie Park Germany van Peter Langhout Reizen ga je een zorgeloze korte vakantie bij dit pretpark tegemoet. Alles is tot in de puntjes geregeld. Entreekaarten voor maar liefst twee dagen Movie Park Germany zijn bij de prijs inbegrepen.

Direct boeken – Prijzen

Programma

Nadat je bent opgehaald bij de opstap plaats van je keuze zal de bus vanuit het centrale verzamelpunt op dag 1 vertrekken richting Movie Park Germany. Het is slechts enkele uren rijden, waardoor je deze hele dag (vanaf eind van de ochtend) nog kunt benutten in het pretpark. ’s Avonds brengt de bus je naar het hotel in het nabijgelegen Essen. Op de tweede dag van deze busreis Movie Park Germany krijg je opnieuw de kans te gaan genieten van de vele attracties en shows in het pretpark. Vervoer vanuit het hotel naar het pretpark en ’s avonds weer terug is opnieuw geregeld en ook je entreekaart voor de tweede dag is bij de prijs inbegrepen. In de loop van de middag rijdt de bus terug naar Nederland waar je nog optioneel kunt deelnemen aan een afscheidsdiner.

Opstapplaatsen

Bij deze 2-daagse Busreis Movie Park Germany zijn (afhankelijk van je vertrekdatum) veel verschillende opstap plaatsen mogelijk. Enkele voorbeelden zijn Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Lelystad, Eindhoven, Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle, Enschede, Dordrecht en Arnhem. De complete lijst met opstap plaatsen vind je op de website van Peter Langhout Reizen. Je precieze vertrek- en aankomsttijd hangt af van de ligging van de opstap plaats van je keuze.

Busreis Movie Park Germany - Gezin achtbaan

Hotel – verblijf

Tijdens deze Busreis Movie Park Germany verblijf je twee nachten in een prima viersterrenhotel in Dusseldorf. Het hotel beschikt over een lobby en een gezellige bar waar 24 uur per dag snacks en drankjes te verkrijgen zijn. De moderne hotelkamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer.

Busreis Movie Park Germany - Achtbaan

Verzorging

Je verblijft bij de 2-daagse busreis Movie Park Germany in het hotel in Dusseldorf op basis van logies en ontbijt. Het royale ontbijtbuffet staat ’s ochtends al vroeg op je te wachten, zodat je je dag in Movie Park Germany met goed gevulde maag kunt beginnen.

Busreis Movie Park Germany - Pier

Busreis Movie Park Germany inclusief

  • Inclusief vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning en toilet van Nederland naar Movie Park Germany.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen toegang tot pretpark Movie Park Germany.
  • Inclusief vervoer van het hotel naar Movie Park Germany en weer terug.
  • Inclusief twee overnachtingen in een prima viersterrenhotel in Dusseldorf.
  • Inclusief ontbijtbuffet.
pretparkreizen.nl
Pretparkreizen.nl

Een busreis Movie Park boeken op Pretparkreizen.nl!