Een 4-daagse Busreis Disneyland Parijs van Peter Langhout Reizen biedt je alle mogelijkheden om je helemaal onder te laten dompelen in de Disney magie. Bij deze reis zijn entreekaarten voor twee dagen onbeperkt toegang tot beide pretparken inclusief. Op de aankomst- en vertrekdag kun je je bovendien uitstekend vermaken in uitgaansgebied Disney Village of op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de stad Parijs. Disneyland Parijs heeft een eigen metro station met een uitstekende verbinding met het centrum van Parijs. Je verblijft bij deze 4-daagse busreis in het Kyriad Hotel, een uitstekend driesterren hotel op het terrein van het resort.

Je kunt bij Peter Langhout Reizen ook kiezen voor een 4-daagse Busreis Parijs inclusief twee dagen Disneyland Parijs. Je verblijft bij deze busreis in of nabij het centrum van Parijs in plaats van in een hotel bij Disneyland Parijs en in het programma zijn verscheidene excursies in de stad Parijs opgenomen, zoals een rondvaart op de Seine (optioneel), een lichttour en een bezoek aan Montmartre. Meer informatie over deze reis vind je op de website van Peter Langhout Reizen.

Direct boeken – Prijzen

Programma

Op de eerste dag van deze Peter Langhout Reizen Busreis Disneyland Parijs 4 dagen haalt de comfortabele touringcar je ’s ochtends vroeg op bij de opstap plaats van je keuze. Aan het eind van de middag kom je aan bij het Kyriad Hotel, het Disneyland Parijs Partner Hotel waar je drie nachten zult verblijven. Met de gratis shuttle bus kun je vanuit hier ’s avonds een bezoek brengen aan uitgaansgebied Disney Village om alvast helemaal in de Disney sfeer te komen. Ga lekker winkelen in een van de vele winkels met Disney souvenirs of lekker uit eten in een van de vele bijzondere restaurants. Op dag 2 en 3 van deze 4-daagse Busreis Disneyland Parijs van Peter Langhout Reizen heb je uitgebreid de tijd om beide pretparken, het Disneyland park en het Walt Disney Studios park, te bezoeken. Entreekaarten voor twee dagen onbeperkt entree zijn bij deze busreis inbegrepen. Je kunt ook ‘hoppen’ tussen de twee parken. In de avond kun je wederom lekker wat gaan eten in Disney Village of op eigen gelegenheid de metro nemen naar het centrum van Parijs om enkele bezienswaardigheden daar te ontdekken. Maak op de laatste dag van deze 4-daagse busreis Disneyland Parijs nog even op je gemak gebruik van het ontbijtbuffet. Hierna rijdt de Peter Langhout bus nog even langs Disney Village voor eventuele laatste inkopen. Na de lunch begint de bus aan de terugreis naar Nederland.

Opstapplaatsen

Bij de 4-daagse Peter Langhout Reizen Busreis Disneyland Parijs kun je kiezen uit opstap plaatsen in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en het centrale verzamelpunt in Breda. Je precieze vertrek- en aankomsttijden zijn afhankelijk van de gekozen opstap plaats.

Busreis Disneyland Parijs 4 dagen - Tower of Terror

Hotel – Verblijf

Bij de 4-daagse Peter Langhout Busreis Disneyland Parijs logeer je drie nachten in het fijne Kyriad Hotel. Het Kyriad Hotel is een modern en comfortabel Disneyland Parijs Partner Hotel en ligt op slechts ongeveer vijf tot tien minuten met de bus van de pretparken en uitgaansgebied Disney Village. Als je verblijft in het Kyriad Hotel kun je gratis gebruik maken van de shuttle bussen die van de verschillende erkende Disneyland Parijs hotels naar de ingang van de pretparken rijden. De shuttle bussen rijden zeer regelmatig en ook tot laat in de avond. Het Kyriad Hotel heeft drie sterren en beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een restaurant, twee bars, een souvenir winkel en een overdekte spelletjeshal. Ook is er gratis WiFi. De hotelkamers van Hotel Kyriad zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Hotel Kyriad is bovendien perfect voor gezinnen. De familiekamers zijn geschikt voor vier personen en beschikken over een tweepersoonsbed en een stapelbed voor de kinderen. Babybedjes kunnen eenvoudig worden bijgeplaatst en zijn gratis te gebruiken.

Busreis Disneyland Parijs 4 dagen - Hotel Kyriad

Verzorging

Je verblijft in Hotel Kyriad op basis van logies en ontbijt. Een vers en uitgebreid ontbijtbuffet na elke nacht van je verblijf is bij de prijs inbegrepen. Je zult je dag in Disneyland Parijs dus zeker niet met lege maag beginnen!

Busreis Disneyland Parijs 4 dagen inclusief

  • Inclusief vervoer per luxe touringcar met airconditioning, televisie en toilet.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland park en het Walt Disney Studios park.
  • Inclusief drie overnachtingen in het Kyriad Hotel (een Disneyland Parijs Partner Hotel) in een comfortabele kamer met eigen badkamer.
  • Inclusief drie keer ontbijtbuffet.

 

Peter Langhout
Peter Langhout

Een busreis naar Disneyland Parijs boeken op Peter Langhout!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een busreis Disneyland Parijs boeken op Pretpark Reizen!