Peter Langhout biedt een 3-daagse Busreis Disneyland Parijs aan waarbij je maar liefst twee dagen kunt genieten van alles wat de Disneyland pretparken te bieden hebben. Om optimaal gebruik te maken van je tijd verblijf je in een Disneyland Parijs Partner Hotel. Dit heeft bovendien als voordeel dat je met de Disneyland shuttle bus op eigen gelegenheid van en naar het pretpark kunt reizen. Je bent hierdoor niet afhankelijk van de tijden waarop de Peter Langhout bus je brengt en haalt.

Je kunt bij Peter Langhout Reizen ook kiezen voor een 3-daagse Busreis Parijs inclusief een dag Disneyland Parijs. Bij deze busreis ligt de nadruk meer op het bezoeken van de stad dan het pretpark. Meer informatie over deze reis vind je op de website van Peter Langhout Reizen.

Direct boeken – Prijzen

Programma

Bij de Peter Langhout Reizen Busreis Disneyland Parijs 3 dagen vertrek je op de eerste dag met de comfortabele touringcar vanaf het centrale verzamelpunt in Breda. In de loop van de dag kom je aan bij je hotel dat op slechts enkele minuten rij afstand van Disneyland Parijs ligt. Je kunt rustig je spullen uitpakken en bijkomen van de reis in je hotel of alvast met de gratis shuttle bus een kijkje gaan nemen in het uitgaansgebied Disney Village. Dit ligt naast de ingang van de pretparken en staat bol van winkels, restaurants en ander vermaak. Op de tweede dag brengt de Peter Langhout bus je na het ontbijt opnieuw naar Disneyland Parijs. Je kiest zelf of je een bezoek brengt aan het Disneyland park of het Walt Disney Studios Park: je entreeticket is twee dagen onbeperkt geldig in beide parken. Aan het eind van de dag brengt de touringcar je weer terug naar het hotel. Wil je echter langer blijven in het pretpark of nog even wat tijd doorbrengen in Disney Village? Dan reis je ook heel gemakkelijk later op de avond op eigen gelegenheid met de gratis Disneyland Parijs shuttle bus terug naar je hotel. Ook op de laatste dag van deze 3-daagse Busreis Disneyland Parijs mag je weer een bezoek brengen aan (een van) beide Disneyland pretparken. Aan het einde van de dag (omstreeks 16.30 uur) haalt de Peter Langhout touringcar je weer op voor de terugreis naar Nederland.

Opstapplaatsen

Bij de 3-daagse Peter Langhout Reizen Busreis Disneyland Parijs heb je de keuze uit opstap plaatsen in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en het centrale verzamelpunt in Breda. Je exacte vertrek- en aankomsttijden zijn uiteraard afhankelijk van de gekozen opstap plaats.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen - Space Mountain

Hotel – Verblijf

Bij de Busreis Disneyland Parijs 3 dagen van Peter Langhout Reizen verblijf je twee nachten in het Kyriad Hotel: een modern en comfortabel driesterren Disneyland Parijs Partner Hotel op slechts enkele minuten rij afstand van de pretparken en uitgaansgebied Disney Village. Als gast van het Kyriad Hotel kun je gebruik maken van de gratis shuttle service die van de verschillende Disneyland Parijs hotels naar de ingang van de pretparken rijdt. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de vertrektijden van de Peter Langhout bus en bepaal je zelf hoe laat je vertrekt en weer terugkeert naar je hotel. De shuttle bus rijdt tot laat in de avond. Na je pretpark bezoek kun je dus nog uitstekend wat gaan eten of winkelen in Disney Village. Het Kyriad Hotel beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een restaurant, twee bars, een souvenir winkel en een game room. Ook is er gratis WiFi. De hotelkamers van Hotel Kyriad zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. De familiekamers zijn geschikt voor vier personen en beschikken over een tweepersoonsbed en een stapelbed voor de kinderen. Babybedjes zijn gratis te leen.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen - Hotel Kyriad

Verzorging

Je verblijft in Hotel Kyriad op basis van logies en ontbijt. Elke ochtend staat er een vers en uitgebreid ontbijtbuffet op je te wachten. Op deze manier begin je je dag in de pretparken van Disneyland Parijs altijd goed!

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen inclusief

  • Inclusief vervoer per luxe touringcar met airconditioning, televisie en toilet.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland park en het Walt Disney Studios park.
  • Inclusief twee overnachtingen in het Kyriad Hotel (een Disneyland Parijs Partner Hotel) in een comfortabele kamer met eigen badkamer.
  • Inclusief twee keer ontbijtbuffet.

 

Peter Langhout
Peter Langhout

Een busreis naar Disneyland Parijs boeken op Peter Langhout!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een busreis Disneyland Parijs boeken op Pretpark Reizen!