Effeweg.nl heeft een 3-daagse busreis in haar assortiment waarbij je zowel een bezoek brengt aan Disneyland Parijs (een dag) als aan de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Parijs. Door het uitgebalanceerde programma is het mogelijk om tijdens deze korte reis veel te zien. Bij de Effeweg.nl Busreis Disneyland Parijs 3 dagen verblijf je in een hotel in de omgeving van Parijs.

Direct boeken – Prijzen

Programma

Op de eerste dag van de 3-daagse Busreis Parijs en Disneyland Parijs van Effeweg.nl rijdt de touringcar vanaf het centrale verzamelpunt richting Parijs. Aan het eind van de middag kom je aan in Parijs, in de gezellige wijk Montmartre. Je kunt een bezoek brengen aan de basiliek Sacre-Coeur of het mooie plein Place du Tertre. Hierna brengt de bus je naar je hotel nabij het centrum van Parijs. Op dag 2 na het ontbijt vertrekt de Effeweg bus rond 9.30 uur ’s ochtends naar Disneyland Parijs. Bij deze busreis is een entreeticket voor een van de twee pretparken inbegrepen. Je kiest dus zelf of je een bezoek brengt aan het Disneyland park of het Walt Disney Studios park. Aan het einde van de dag (afhankelijk van de sluitingstijd van de pretparken) brengt de bus je weer terug naar je hotel. Blijf je liever wat langer hangen in de winkels en restaurants van de pretparken of uitgaansgebied Disney Village dan heb je ook de optie om op eigen gelegenheid de metro (RER) terug te nemen. Er is een RER station op loopafstand van het hotel waar je verblijft. Op de laatste dag van deze 3-daagse Effeweg.nl Busreis Parijs en Disneyland Parijs breng je een bezoek aan de beroemde Eiffel toren. Aan het eind van de ochtend begint de bus aan de terugreis naar Nederland. Onderweg heb je de mogelijkheid wat te eten. Aan het eind van de dag word je weer afgezet bij de opstap plaats van je keuze.

Opstapplaatsen

Voor de 3-daagse Busreis Parijs en Disneyland Parijs maakt Effeweg.nl gebruik van een groot aantal opstap plaatsen in Nederland, waaronder Arnhem, Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Enschede, Gorinchem, Groningen, Hengelo, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tiel, Utrecht en Zwolle. Er is dus altijd wel een opstap plaats bij jou in de buurt. Een overzicht van alle opstap plaatsen vind je op de website van Effeweg.nl.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen - Disney

Hotel – Verblijf

Tijdens de Effeweg.nl Busreis Parijs en Disneyland Parijs van drie dagen verblijf je in een hotel in de omgeving van het centrum van Parijs. Het hotel kan variëren afhankelijk van je gekozen reisdatum, maar het is altijd een keurig hotel (minimaal twee sterren) nabij een metrostation en met handige faciliteiten zoals een restaurant, bar en WiFi. De hotelkamers beschikken allemaal over airconditioning en een eigen badkamer. Enkele voorbeelden van hotels in Parijs die Effeweg.nl gebruikt zijn Hotel Campanile Torcy en Hotel Kyriad Torcy.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen - Parijs en Disney

Verzorging

Je verblijft tijdens deze busreis Disneyland Parijs in een hotel op basis van logies en ontbijt. Op dag 2 en 3 van je reis staat er in de ontbijtruimte van het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om je dag in Disneyland of Parijs goed te beginnen.

Busreis Disneyland Parijs 3 dagen inclusief

  • Inclusief vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning en toilet.
  • Inclusief entreekaart voor een dag onbeperkt toegang tot het Disneyland pretpark van je keuze (Disneyland park of Walt Disney Studios park).
  • Inclusief twee overnachtingen in een keurig hotel nabij het centrum van Parijs.
  • Inclusief twee keer ontbijtbuffet.

 

Effeweg.nl
Effeweg.nl

Een busreis naar Disneyland Parijs boeken op Effeweg.nl!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een busreis Disneyland Parijs boeken op Pretpark Reizen!