In het aanbod van Peter Langhout Reizen vind je deze 2-daagse Busreis Disneyland Parijs. Je reist met een luxe touringcar naar Disneyland Parijs en kunt op elk van de twee dagen een pretpark (het Disneyland park en het Walt Disney Studios park) bezoeken. Je verblijft in een Disneyland Parijs Partner Hotel op het terrein van het resort en dus dichtbij beide pretparken.

Direct boeken – Prijzen

Programma

’s Ochtends vroeg (’s nachts) vertrekt de Peter Langhout bus vanuit verschillende opstap plaatsen in Nederland naar Disneyland Parijs. Je precieze vertrektijd is uiteraard afhankelijk van je opstap plaats. Laat je in alle rust vervoeren: slaap nog wat in de bus waardoor je in de loop van de ochtend uitgerust bij Disneyland Parijs aankomt. Zo heb je de hele eerste dag de tijd en energie om vast een van de Disneyland parken te bezoeken. Gedurende je verblijf van twee dagen heb je onbeperkt entree tot beide parken. Je kunt dus ook gedurende de dag van het ene naar het andere park ‘hoppen’. Je overnacht bij deze 2-daagse busreis Disneyland Parijs van Peter Langhout Reizen in het Kyriad Hotel, een Disneyland Parijs Partner Hotel direct op het terrein van het resort. Na een heerlijk ontbijtbuffet heb je op dag twee opnieuw de gelegenheid om te genieten van de sfeer en alle shows en attracties in de pretparken van Disneyland Parijs. Tegen de avond begint de bus aan de terugreis naar Nederland en word je weer afgezet bij je opstap plaats.

Opstapplaatsen

Peter Langhout Reizen maakt voor de 2-daagse Busreis Disneyland Parijs gebruik van vijf verschillende opstap plaatsen in Nederland, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Breda. Hoe laat je precies vertrekt en weer aankomt is uiteraard afhankelijk van de opstap plaats die je kiest.

Busreis Disneyland Parijs 2 dagen - Goofy

Hotel – Verblijf

Bij de Busreis Disneyland Parijs 2 dagen van Peter Langhout Reizen slaap je een nacht in het Kyriad Hotel. Het Kyriad Hotel is een comfortabel driesterren Disneyland Parijs Partner Hotel op het terrein van het resort. De gratis shuttle bus brengt je vanuit Hotel Kyriad in minder dan tien minuten naar de Disneyland pretparken en uitgaansgebied Disney Village. De shuttle bus rijdt vaak en tot laat in de avond, je bepaalt dus zelf hoe laat je weer naar je hotel gaat. Het Kyriad Hotel beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een restaurant, twee bars, een souvenir winkel en een spelletjeshal. Ook is er gratis WiFi. De hotelkamers van Hotel Kyriad zijn netjes ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt. De familiekamers voor vier personen hebben naast een tweepersoonsbed ook een stapelbed voor de kinderen. Babybedjes zijn gratis te gebruiken.

Busreis Disneyland Parijs 2 dagen - Hotel Kyriad

Verzorging

Je verblijft in Hotel Kyriad op basis van logies en ontbijt. ’s Ochtends staat een heerlijk ontbijtbuffet al op je te wachten zodat je met volle maag je tweede dag in Disneyland Parijs kunt beginnen. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het restaurant van Hotel Kyriad.

Busreis Disneyland Parijs 2 dagen inclusief

  • Inclusief vervoer per luxe touringcar met airconditioning, televisie en toilet.
  • Inclusief entreekaarten voor twee dagen onbeperkt toegang tot het Disneyland park en het Walt Disney Studios park.
  • Inclusief een overnachting in het Kyriad Hotel (Disneyland Parijs Partner Hotel) in een comfortabele kamer met eigen badkamer.
  • Inclusief ontbijtbuffet.

 

Peter Langhout
Peter Langhout

Een busreis naar Disneyland Parijs boeken op Peter Langhout!
Pretpark Reizen
Pretpark Reizen

Een busreis Disneyland Parijs boeken op Pretpark Reizen!